Имен ден

Написано на January 6, 2006, в категории: За мен.

Тази година реших все пак да почерпя за имения си ден, защото доста хора се сетиха за мен. В 20 часа събрах 7-8 души на пощата и, след доста чудене, отидохме в “Студиото”. Там се разбрахме и с Пийча къде сме седнали, защото той ми звъня 3 пъти, но все не се бяхме установили.
Кои бяхме ли – Мишо, Мирела, Митака от Плд, Христо, Марта, Пийча, Стилър, Ивелин, Гергана ест. и аз.
На мен лично времето прекарано в кафето ми хареса, както и подаръците, които получих – уиски с биберон, книга, бутилка вино и ножица, с която да “отрежа” Гергана,ако се наложи рџ™‚ .
На “следтържество” (български еквивалент на after party) ходихме у Мишо, но в леко намален състав. Марта, Охлювчето и Митака си тръгнаха.
В апартамента не беше никак лошо, но не помня много от обстановката и как е минало тържеството – бях ангажиран с по-важни и красиви неща рџ™‚ . Два часа по-късно се прибрах и учих по математика, заради изпита по АСД. Прочетох цели лекция и половина преди да разбера,че с китайския имам по-добри шансове рџ™Ѓ . Не усетих кога съм заспал.

3 Replies to "Имен ден"

bleit  on January 7, 2006

Наистина съжалявам, че не дойдох, чак днес си включих мтел-ската карта :(. Дано си получил и днешните ми СМС-и с пожелания, тъй като вчера съвсем ми избяга всичко от главата (и аз се занимавах с важни и красиви неща). Радвам се, че си си прекарал весело и именния ти ден е минал готино. Да знаеш, че и аз виртуално съм бил с вас рџ™‚
Пък другата седмица ако имаш време вечер може да излезнем да се видим за някое кафенце/чайче рџ™‚

П.С. – само за протокола, ако мтел-ската ми карта не е включена – 0896 58 54 38

Тиндор  on January 8, 2006

Благодаря за пожеланията, получих ги. И аз съжалявам,че не си бил с мтелската карта – добре се получи, а ако беше дошъл, можеше и да е по-добре.
Що се отнася до другата седмица – сигурно няма да е, защото в петък 13-ти имам изпит по математика и смятам да уча рџ™Ѓ
Иначе, ще имам предвид новия ти номер и ще пиша и там рџ™‚

bleit  on January 9, 2006

Успех с математиката рџ™‚