Изминалите почивни дни

Написано на August 5, 2008, в категории: DnD, За мен.

След 16-часовата командировка в София в петък, където бях с колата и щяха да ме отнесат няколко пъти докато аз си карах просто направо в средна лента, реших съботата да почина малко по най-добрия възможен начин – да спя цял ден и да не правя нищо друго.
Но не би – в съботния ден изминах около 80 километра, за да се видим с една братовчедка от Варна, която бе дошла за малко. Не че ми беше лошо да ги видя с хлапето, просто констатирам, че пак не се отървах да бъда шофьор рџ™‚
Вечерта трябваше да се състои излизане с колегите на дискотека, като ме финтираха много хитро – събрахме се на домашно купонче и в последствие ми казаха къде ще се ходи – “Калигула”. Естествено не отидох (въпреки двете блондинки) – не ми е мястото там, а и не съм толкова толерантен, че да преживея хем чалга, хем педали накуп.
Вместо това с двама колеги решихме да пием на тепето – нещо, което не бях правил близо година и не помнех колко приятно е да пиеш бира в 3 сутринта сред античнен форум в Стария град.
Неделята се събрахме за една кратка (6-часова) сесия на DnD – последната бе преди месеци, но тази почти наваксахме загубеното…
Във втория почивен ден не правих почти нищо друго – мислех си за багажа за морето – какво трябва да си купя, кога да го направя (все пак трябва да си организирам нещата и в работата, за да не насадя някой на пачи яйца когато изляза в отпуск за 2 седмици), както и как да го компресирам максимално, че да го побера в един среден сак (ще пътуваме с влак рџ™Ѓ , но няма как – 13 човека сме рџ™‚ )